MOI, JE M'EN FOUS! ΛΕΥΚΟ

ΖΩΗΡΟ, ΦΡΕΣΚΟ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!

Η «Μαλαγουζιά», που επάξια έχει κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας» των ελληνικών αμπελώνων, όταν μεγαλώνει στη σκιά των Αγράφων, με την αύρα της Λίμνης Πλαστήρα να τη νοτίζει, αποκτά μια άλλη διάσταση. Το λευκό αυτό κρασί ξεχωρίζει για την απολαυστική, φρέσκια και γεμάτη γεύση του σε συνδυασμό με μια εύθυμη, πρόσχαρη διάθεση.

Τα μάτια εντυπωσιάζονται από την καθαρότητα και τη δύναμη του χρώματος, το ροδάκινο, ο λεμονανθός, το πορτοκάλι, το γιασεμί και το γκρέιπφρουτ, «ξεσηκώνουν» με τις ευωδιές τους τη μύτη, ενώ ο ουρανίσκος απολαμβάνει μια πολυδιάστατη και αξέχαστη γεύση.

MOI, JE M'EN FOUS! ΕΡΥΘΡΟ

ΦΡΕΣΚΟ, ΠΙΠΕΡΑΤΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ!

Η ποικιλία «Λημνιώνας», «μεγαλώνει» στους πρόποδες των Αγράφων σε αμπελώνες με χαμηλή στρεμματική απόδοση, «νοτίζεται» από το μικροκλίμα που διαμορφώνει στην περιοχή η Λίμνη Ν. Πλαστήρα και παραδίδει ένα φρέσκο κρασί με μια μοναδική ελαφρώς γλυκιά αλλά δυναμική γεύση.

Τα αρώματα μούρου, άγριου βατόμουρου, φράουλας και λουλουδιών «βασισμένα» σε μια «υποψία» πιπεριού δημιουργούν ένα κρασί που «ζητάει» να καταναλωθεί φρέσκο, στο άνθος της σπιρτάδας του.

Serving Suggestions
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα με κόκκινα κρέατα ή πουλερικά με πικάντικες κόκκινες σάλτσες.

MOI, JE M'EN FOUS! ΡΟΖΕ

ΦΡΕΣΚΟ, ΑΠΑΛΟ, «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ»!

Το κλίμα και το έδαφος στους πρόποδες των Αγράφων, χαρίζουν στην ποικιλία «Μοσχάτο Αμβούργου» γλυκά αρώματα, χαμηλή οξύτητα και μαλακές τανίνες. Το απαλό του χρώμα και η φρέσκια γεύση του, κάνουν το κρασί αυτό να ξεχωρίζει και να αφήνει μια δροσερή και γοητευτική ανάμνηση.

Το έντονο ροζ κρυστάλλινο χρώμα του και τα αρώματα από ροδοπέταλα, κουμκουάτ και βανίλια δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό απαλής γεύσης με «σπινθηροβόλες», φρέσκιες αποκαλύψεις στον ουρανίσκο.

Serving Suggestions
Ταιριάζει με πιάτα πουλερικών, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, φρεσκοκομμένες σαλάτες και τυριά.